Senioren

"DE SCHUUR" heeft volwassenleden in de leeftijd van 16 tot ruim 80 jaar. Zij sjoelen elke dinsdag avond van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. De senioren sjoelen de eerste vier maand om bonuspunten en worden beloond met een beker of waardebon. Er wordt hier gespeeld in 7 klassen. Aan het eind van het seizoen wordt er een slotavond georganiseerd welke meestal op zaterdag avond is, soms vrijdags. In februari organiseert sjoelvereniging""DE SCHUUR" altijd een open toernooi. Tijdens dit toernooikomen de sjoelers uit bijna de gehele provincie Friesland en een groot deel uit de provincie Groningen. Tijdens dit toernooi wordt het 5-bakken systeem gehanteerd.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Senioren flash