Jeugd

"DE SCHUUR" heeft nog slechts 2 jeugdleden, de leeftijd van de jeugd is 6 tot 16 jaar. De contributie bedraagt €40,00. per seizoen en wordt in 4 twee maandelijkse termijnen van €10.00 betaald De jeugd sjoelt iedere dinsdag avond van 18.30 tot ongeveer 19.30 uur. Met sinterklaas wordt er een Sinterklaas avond georganiseerd met sint en pieten en natuurlijk cadeautjes want deze mogen echter niet ontbreken. De kinderen mogen zelf een verlanglijstje maken, de winkel waar de cadeautjes mogen worden uitgezocht wordt door het bestuur bekend gemaakt. Aan het eind van het seizoen wordt er een slotmiddag of dag georganiseerd. Dit houd in dat het bestuur een leuke locatie uitzoekt voor deze middag of dag, dit is meestal een zaterdag.Er zijn twee perioden,periode 1 loopt van september tot januari,die periode wordt er gesjoeld om bonuspunten de tweede periode gaat over hele seizoen en dat gaat om de gescoorde punten van het gehele seizoen.daarnaast wordt er nog twee keer per jaar gesjoeld om bonuspunten, meestal in november en februari, de prijs is een beker. De jeugdleden sjoelen in vijf klassen.